Hemcatering.se

Början på 2020 har inneburit stora förändringar för oss alla. Folk stannar i en växande grad hemma samtidigt som flera branscher ställs inför svåra tider. Vår kund FC Gruppen hörde av sig då vårens kris var som värst med en idé för att snabbt ställa om och anpassa verksamheten till effekterna av coronavirusets spridning. De såg en möjlighet att använda sin styrka inom catering för att erbjuda hemleverans av mat till kunder i Jönköping, Huskvarna, Bankeryd och Habo. Detta ville man erbjuda som e-handel. Genom ett nära samarbete tog vi fram en ny e-handelsplattform där kunderna smidigt kan beställa hem färdiglagad mat till dörren.

– Gör som tusentals Jönköpingsbor, besök https://hemcatering.se/ och beställ hem mat till din dörr.

Se även

Vi drivs av att utmana standarder och förvandla idéer till resultat. Oavsett om din potential väntar i en hemsida, e-handel, digital annonsering, sökmotoroptimering eller en kombination av flera, är vi med dig hela vägen.
Dina kunders bästa upplevelser online har ännu inte hänt.

Vi älskar att förvandla idéer till resultat. Oavsett om din potential väntar i en hemsida, e-handel, digital annonsering eller sökmotoroptimering är vi med dig hela vägen.

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Denna webbplatsen använder cookies